تغییر ساعت آغازبه‌کار دستگاه‌های اجرایی مشهد و خراسان‌رضوی از سه‌شنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۳) اجرای پروژه تعریض پل شهید باهنر در محور جاده سرخس - مشهد تدوین «مدل جریان‌سازی اجتماعی» برای رسیدگی به معضل طلاق| ظرفیت‌های مختلف برای کنش‌گری اجتماعی بسیج می‌شوند عدالت فضایی، زمینه‌سازِ رسیدنِ شهروندان به توسعه فردی هوای کلانشهر ۵ منطقه مشهد امروز پاک است (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیگیری دغدغه شهروندان مشهدی درباره بوی بد استخر بوستان کوهسنگی زمان بهره‌برداری از ایستگاه مترو باب الجواد (ع) مشهد اعلام شد+اینفوگرافی شهروند خبرنگار | درخواست افزودن اتوبوس در مسیر روزبازارهای محدوده جاهدشهر و الهیه مشهد + پاسخ جمیله علم‌الهدی در دانشگاه فردوسی مشهد: شهید آیت‌الله رئیسی نمونه و مصداق عینی جمهوریت اسلامی بود پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بولوار قمربنی هاشم (ع) و زیر گذر شهید هریری در مشهد اعزام کاروان بسیج شهرداری مشهد به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) یاد «آتشبار ضدطیاره»| ناشنیده‌هایی از تاریخچه فلکه «ضِد» در خیابان امام رضا(ع) مشهد مترو مشهد روز دوشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) رایگان است سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز رحلت حضرت امام‌خمینی‌(ره) و روز دحوالارض اعمال‌قانون یک‌ هزار و ۳۶۵ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۸ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ۵۳ درصد حریق‌ها در مشهد منشأ برقی دارد ترافیک سنگین پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) سلیمی: پیام پویش نائب الزیاره همدلی و وحدت است پیشرفت ۷۳ درصدی رینگ پیرامونی بوستان ۷۳ هکتاری کرامت در مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد: ۲۷۰ تقاطع شهر برای توان یابان مناسب سازی می شود

  • کد خبر: ۸۷۶۸۸
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
شهردار مشهد: ۲۷۰ تقاطع شهر برای توان یابان مناسب سازی می شود
سیدعبدا... ارجائی گفت: یکی از برنامه‌های شهرداری «شهر مهربان» است. متاسفانه هم‌اکنون شهر مشهد برای افراد دارای مشکلات حرکتی و سالمندان و سایر اقشار مهربان نیست و باید مشکلاتش حل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناتوانان جسمی، توان یابان و جانبازان، بخشی از افراد جامعه اند که همچون سایرین نیازمند دسترسی و استفاده از امکانات و خدمات عمومی هستند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که در اکثر اماکن عمومی شهری، ادارات و ساختمان‌های دولتی مشهد تجهیزات خاصی برای توان یابان فراهم نشده است. مجموع این عوامل، فضای آشفته و فاقد ایمنی و راحتی را برای توان یابان مشهدی ایجاد کرده است.

از این روبه یک برنامه ریزی دقیق و منسجم برای بهبود وضع موجود و ایجاد محیط اجتماعی سرزنده و شاد با حضور توان یابان نیازمندیم؛ امری که بنا به گفته شهردار مشهد، هم‌اکنون در حال انجام است.

سیدعبدا... ارجائی در همین خصوص می‌گوید: یکی از برنامه‌های شهرداری «شهر مهربان» است. متاسفانه هم‌اکنون شهر مشهد برای افراد دارای مشکلات حرکتی و سالمندان و سایر اقشار مهربان نیست و باید مشکلاتش حل شود.

او اضافه می‌کند: به معاونان گفته‌ام تا پایان پاییز پارک‌ها و فضا‌های تفریحی برای افراد دارای مشکلات حرکتی بهسازی شود تا این عزیزان بتوانند از امکانات شهری بهره‌مند شوند.
او از همکاری در پروژه‌های مشترک با بهزیستی می‌گوید و امیدوار است سازمان بهزیستی و وزارت رفاه از نظر اعتبارات ملی در این زمینه به شهرداری کمک کنند.

ارجائی ادامه می‌دهد: شهرداری صد‌در‌صد در خدمت توان یابان شهر است و برای مهربان شدن مشهد برای جمعیت هدف بهزیستی تلاش می‌کند. در مواردی هم که شهرداری اختیاری در مناسب‌سازی محیط ندارد، امیدواریم دادستان به عنوان مدافع حقوق عامه ورود کند.

شهردار مشهد با اشاره به آمار و توان یاب بودن ۱۰تا ۱۵ درصد جمعیت شهر تصریح می‌کند: عاقلانه نیست که این درصد از جمعیت را در خانه حبس کنیم.

به گفته او ۲۷۰ تقاطع شهری مشهد هنوز برای افراد دارای مشکلات حرکتی مناسب‌سازی نشده و برای برداشتن موانعی که خود شهرداری ایجاد کرده است، باید چند میلیارد هزینه کرد.

او شرایط موجود را برآمده از نبود نگاه عالمانه در کار‌ها می‌داند و می‌گوید:مناسب‌سازی بوستان‌ها و فضا‌های ورزشی و تفریحی برای توان یابان و افراد دارای محدودیت‌های ویژه یکی از سیاست‌های چهارگانه مدیریت شهری است.

ارجائی تاکید می‌کند:باید همه مسیر‌های عبور، وسایل بازی و مکان‌های تفرجگاهی و بوستان‌ها برای استفاده توان یابان مناسب‌سازی شود. این مناسب‌سازی باید در مرحله طراحی مدنظر قرار گیرد و اجرا شود، زیرا بعد از اجرا مناسب‌سازی دیر است و دیگر معنایی ندارد.

متأسفانه بسیاری از جا‌ها دیده شده است که پروژه را اجرا می‌کنند بعد توان یابان عزیز را می‌آورند و از آن‌ها سؤال می‌کنند چگونه محل را مناسب‌سازی کنند.

شهردار مشهد در پایان عنوان می‌کند:از معاونت عمران و سایر بخش‌ها می‌خواهم که در مرحله طراحی پروژه‌ها یک کارشناس و فرد توان یاب را به عنوان پیوست مد نظر قرار دهند تا پروژه‌ها مناسب با نیاز توان یابان عزیز که ۱۵ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند، اجرا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->